Hytteservice på Norefjell

 

Det finnes flere firmaer på Norefjell som leverer forskjellige tjenester innen hytteservice.

Viken hytte og eiendomsservice tilbyr måking av hyttetak, i tilegg kan andre praktiske vedlikeholdsoppdrag gjøres på forespørsel. Viken hytteservice har også salg av strøsand og ved. Fred Ove Sandum kan kontaktes på 909 79 002 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fjell og Fjord dekker det meste, de har alt fra scootertransport, til måking av hyttetak, mindre snekker jobber og de driver stort med maling av hytter på sommeren.

De kan kontaktes på telefon 416 00 890 og på nettsiden sin http://fjellogfjordas.no/ Her kan du også lese om alle tjenestene de har å tilby. 

 

 

Norefjell vakt og hytteservice tilbyr måking, snekker, maling og formidling av rørlegger, elektriker og andre håndtverkere.

De kan kontaktes på telefon 906 69 890.

 

Norefjell hytteservice tilbyr vask av hytter.

Ring Anne Mari på 901 47 300 eller 32148514

 

Norefjell365 tilbyr scootertransport, ved, måking og formidling av håndtverker tjenester. De skal utvide hyttesenteret i løpet av 2017, så det vil komme flere tjenester. Besøk nettsiden deres for mer informasjon http://www.norefjell365.no/


Kontakt Linda og Ola Nore på epost for priser og mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Priser kommer an på hva du vil ha gjort og størrelsen på jobben, så det det beste er å kontakte de forskjellige firmaene og fortelle om akkurat det du ønsker å få gjort, for å få en pris.

 Når det gjelder rørlegger arbeide på området, spesielt for de som er koblet til Seterbekken eller skal koble seg fra Seterbekken og over på NVA, så er det rørlegger Ole Anton Jokerud som har mest kunnskap og oversikt, han kan nås på tlf 97015250