VIKTIG INFORMASJON VED FRAKOBLING FRA SETERBEKKEN.

Ettersom flere og flere kobler seg på NVA sin vannforsyning. Innebærer dette at flere kommer til å koble seg fra Seterbekken vannverk. Det er veldig viktig at frakoblingene skjer på en skikkelig måte for å forebygge at det kommer lekkasjer på ledningene inn til de respektive hyttene, som igjen vil medføre at andre hytter ikke får vann. Det er derfor viktig for alle som har eller skal koble seg fra Seterbekken vannverk at man gjør som følger:
 
  • alle skal koble seg fra stikkledningene til Seterbekken vannverk, ikke bare blende den vannledningen som kommer inn til sin hytte
  • frakoblingen fra stikkledningene skal gjøre av autorisert rørlegger
  • dokumentasjon fra autorisert rørlegger skal sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hvis det er noen som ikke vet hvor man er koblet til stikkledningene, vennligst ta kontakt med Ole Anton Jokerud (Tlfnr: 97015250).
 
Hvis det er noen uklarheter til hvordan man skal forholde seg, vennligst send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Vennlig hilsen 
 
Styret i Norefjell Hytteeierforening